Video

Chivv verzamelt talenten op schrijverskamp voor nieuw album 'The Real Wave'

  1. Newschevron right
  2. Chivv verzamelt talenten op schrijverskamp voor nieuw album 'The Real Wave'

Chivv verzamelde een tijdje geleden samen met Oshadix een aantal nieuwe talenten voor een schrijverskamp om samen te werken aan een nieuw album: The Real Wave. Daarop bundelt hij de krachten van zijn label Un4gettable Music met die van OJFam Entertainment. Ouassima zocht de artiesten op tijdens het proces om te checken wat we van het project kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kansen bieden

De line-up van The Real Wave bestaat uit een groepje jonge hongerige artiesten, waaronder OCS, Chardy, Saaf, Gideonite en de dames Bella, Mel en Roxy Rosa. Chivv vertelt Ouassima waarom hij samen met hen dit album wil maken: "We geven jongens kansen die misschien niet dezelfde kansen hebben gehad als wij. De bedoeling is dat ze vanuit daar zelf verder kunnen ontwikkelen. Ze zijn gretig en willen graag muziek maken. Ze creëren hun eigen sound."

Releasedatum onbekend

Wanneer het album uitkomt, blijft nog even geheim. Maar als we Chivv en alle artiesten moeten geloven, gaat het zeker het wachten waard zijn. "Er zijn nu al meer dan dertig tracks. We gaan jullie zo snel mogelijk verrassen."

Ster advertentie
Ster advertentie