Music

Chivv leerde zichzelf beter kennen in Ghana en legde dat vast voor de short docu 'Un4gettable Nights'

foto: YouTube: Un4gettable Music
  1. Newschevron right
  2. Chivv leerde zichzelf beter kennen in Ghana en legde dat vast voor de short docu 'Un4gettable Nights'

In de indrukwekkende korte documentaire Un4gettable Nights: Road To The Album neemt Chivv je mee naar Ghana. Zoals je misschien wel weet heeft hij zijn succesvolle album Un4gettable Nights samen met topproducer Spanker in het Afrikaanse land opgenomen, net als een aantal videoclips. Het was echter niet alleen zakelijk wat ze daar deden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ghana

Chivv vertelt dat hij zichzelf in Ghana beter heeft leren kennen, maar ook meer te weten is gekomen over zijn geschiedenis als "donkere guy". Al die belangrijke momenten heeft de artiest vast laten leggen in de aangrijpende short docu die gisteravond is verschenen.

Crowdfundingactie

In de documentaire is ook een teaser te zien van de laatste videoclip van Un4gettable Nights, namelijk die van Medicijn. Daarin zie je veel kids uit het dorpje Aburi Village. De video verschijnt maandag en om alle kids uit dat dorp iets moois te bieden, start Chivv een crowdfundingactie waarmee hij veel geld hoopt in te zamelen met Nederlandse collega-artiesten, influencers en atleten.

Un4gettable Nights op #1

Het succes van Un4gettable Nights is inmiddels ook in de charts te zien. Het tweede solo-album van Chivv - waarop hij samenwerkt met King Promise en Kojo Funds - kwam namelijk op #1 binnen in de Album Top 100.

Ster advertentie
Ster advertentie