FunX

Rotterdamse Riico wint studiosessie met Chivv

foto: Instagram: riico.010
  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse Riico wint studiosessie met Chivv

Riico, de rapper die deze maand Artist Of The Month Rotterdam is, heeft de #muchodinerobarz-challenge van Chivv op Instagram gewonnen. Een van de prijzen is een studiosessie met de bekende Amsterdamse rapper. Riico vertelde in Jouw Stad over de winst.

Winnaar

Riico is tijdens dit hele coronagedoe begonnen met het maken van Insta-sessies. Ondertussen was Chivv bezig met de #muchodinerobarz-challenge. De bedoeling van de challenge was dat mensen een eigen versie maakten van Chivv zijn nieuwste track Mucho Dinero met Sevn Alias.

Binnen drie uur

Riico zag de challenge op het laatste moment en greep zijn kans. "Ik heb toen een cameraman opgetrommeld en we zijn snel aan het werk gegaan. Binnen drie uurtjes hebben we de track gemaakt en geclipt." Zijn harde werk werd beloond, want Chivv nodige hem uit in de finale van de challenge op Instagram Live "Uiteindelijk ben ik uitgekozen als winnaar."

studiosessie met chivv

Een van de prijzen die Riico heeft gewonnen, is een studiosessie met Chivv himself. Er is nog een andere prijs, maar die is nog geheim. "Wat de daadwerkelijke prijs is, liet hij nog niet los," aldus Riico. Binnenkort maakt hij dus misschien wel een project met Chivv, maar tot die tijd is hij druk met zijn eigen muziek. "Ik moet nu bewegen, want de meeste mensen zijn nu juist stil."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie