DiXte 1000

Dixte Dates: gaan Chantal en Stephan met elkaar op date?

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dixte Dates: gaan Chantal en Stephan met elkaar op date?

Tijdens de DiXte 1000 Avondshow koppelt Fernando elke avond twee singles aan elkaar op basis van hun muzieksmaak. Ze hebben elkaar nog niet gezien en stellen elkaar enkel vragen over hun favoriete tunes. Of dat vervolgens leidt tot een date, zie je in de tweede aflevering van DiXte Dates met Chantal en Stephan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Strakke planning

Op basis van muziek- en festivalvoorkeuren zitten Chantal en Stephan behoorlijk op één lijn, maar wat betreft plannen maken heeft Stephan specifieke voorkeuren. Wanneer Fernando voorstelde om misschien na de DiXte Dates nog samen te gaan chillen, had Stephan een duidelijk antwoord: "Ik wil liever iets op zaterdag of zondag doen... Ik ben iemand met een planning."

Van 29 mei t/m 4 juni is het weer tijd voor de lijst der lijsten: de DiXte 1000. Ben je benieuwd naar de lijst? De volledige chart kun je hier bekijken. Zoals je ziet, ontbreken er nog vijf tracks... Maandag worden de vijf populairste tracks bekendgemaakt en vanaf dat moment kan er weer gestemd worden! Wie weet eindigt jouw favoriete track wel op nummer één.

Alles over de DiXte 1000

Ster advertentie
Ster advertentie