DiXte 1000

Dixte Dates: zijn Omar en Mariska een perfecte lovematch?

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dixte Dates: zijn Omar en Mariska een perfecte lovematch?

Tijdens de DiXte 1000 Avondshow hoor je niet alleen de dikste tunes ooit, maar kun je ook live meekijken en -luisteren naar twee singles die met elkaar op blind date gaan. Fernando probeert elke avond twee mensen te koppelen op basis van hun muzieksmaak tijdens de DiXte Dates. In de eerste aflevering is het de beurt aan Mariska en Omar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bad Bitch

Fernando vraagt de twee onder andere welke artiesten ze live willen zien. Zo wil Omar graag 6lack live zien omdat hij een grote inspiratiebron voor hem is. Mariska wil Saweetie juist live zien omdat ze zich naar eigen zeggen een bad bitch voelt wanneer ze naar Saweetie luistert. Gedurende de show zitten ze qua muzieksmaak erg op een lijn, maar leidt dat ook naar een goede match? Het antwoord op die vraag vind je in de bovenstaande video.

Van 29 mei t/m 4 juni is het weer tijd voor de lijst der lijsten: de DiXte 1000. Ben je benieuwd naar de lijst? De volledige chart kun je hier bekijken. Zoals je ziet, ontbreken er nog vijf tracks... Maandag worden de vijf populairste tracks bekendgemaakt en vanaf dat moment kan er weer gestemd worden! Wie weet eindigt jouw favoriete track wel op nummer één.

Alles over de DiXte 1000

Ster advertentie
Ster advertentie