DiXte 1000

Qlas prankt Architrackz terug tijdens DiXte 1000 Avondshow

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Qlas prankt Architrackz terug tijdens DiXte 1000 Avondshow

In aanloop naar de DiXte 1000 werden Bryan Mg en Qlas flink geprankt door vriend en collega Architrackz. De twee werden in een nogal awkward situatie gezet en dus was het tijd voor wraak. Tijdens de DiXte 1000 Avondshow belde er een "enthousiaste fan" naar de studio, die een paar ongemakkelijke vragen aan Archi en Bryan stelde...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Fan'

De zogenaamde fan vertelde groot liefhebber te zijn van Archi's muziek, maar gaf hem vervolgens complimenten voor een nummer dat niet door hem, maar door Spanker geproduceerd is. "Ik ben er klaar mee. Ik denk dat hij eerder fan van Spanker is...", aldus Architrackz. Vervolgens vroeg de beller aan Bryan of hij niet gewoon vaker tracks met SRNO en Diztortion kan maken, omdat die beter klinken dan die met Archi. Autsj.

Teruggepakt

Architrackz had inmiddels wel door dat hij niet zomaar een fan aan de lijn had. Maar dat het Qlas bleek te zijn, ontdekte hij pas toen de mysterieuze fan zichzelf onthulde. "Ik had wel door dat er iets niet klopte, maar ik wist niet dat hij het was!", aldus Archi. Toch blijft hij erbij dat zijn prank harder was. "Jij had je trui in je boxershort, je kan nooit meer winnen van mij!"

Van 29 mei t/m 4 juni is het weer tijd voor de lijst der lijsten: de DiXte 1000. Ben je benieuwd naar de lijst? De volledige chart kun je hier bekijken. Zoals je ziet, ontbreken er nog vijf tracks... Maandag worden de vijf populairste tracks bekendgemaakt en vanaf dat moment kan er weer gestemd worden! Wie weet eindigt jouw favoriete track wel op nummer één.

Alles over de DiXte 1000

Ster advertentie
Ster advertentie