Entertainment

Architrackz bij 'Andy in de auto' over nieuw album, voetbalverleden en jaloezie

foto: YouTube: Andy van der Meijde - Official
  1. Newschevron right
  2. Architrackz bij 'Andy in de auto' over nieuw album, voetbalverleden en jaloezie

Architrackz brengt volgende week zijn langverwachte album Surinaams Goud uit. In de auto bij Andy van der Meijde liet hij alvast een voorproefje horen. Daarnaast vertelde hij over zijn muzikale familie, voetbalverleden, bijgeloof en jaloezie. Maar de aflevering van Bij Andy in de auto bestaat vooral uit heel veel lachbuien van de twee mannen die het prima met het elkaar lijken te vinden.

Nieuwe sound

Architrackz heeft al veel hits op zijn naam staan, maar zijn nieuwe project belooft heel wat nieuws te laten horen. "Het is een hele andere, nieuwe sound. Dus ik denk dat mensen echt gaan schrikken. Ik was al die tijd producer en toen ben ik zelf pokoes gaan maken. Mensen onderschatten dat." In zijn nieuwe tracks zit dan ook veel werk. Archi heeft er een jaar aan gewerkt en vertelt Andy dat hij elke dag in de studio zit. "Dat geeft me rust. Soms maak ik dingen mee en als je dan muziek maakt, sluit je die af."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voorbeelden

Op Surinaams Goud zullen veel bijdrages staan van collega-artiesten. Zo noemt Archi onder anderen Dopebwoy, Jonna Fraser, Bryan Mg en Bizzey. Als Andy hem vraagt naar welke rappers hij vroeger opkeek, noemt hij twee namen: "Ik vond Adje heel hard en Kempi sowieso ook. Ik luisterde veel naar die twee."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie