Entertainment

Bobby Shmurda over seksverslaving: ''Ik probeer nu rustiger aan te doen''

foto: Instagram: @itsbobbyshmurda
  1. Newschevron right
  2. Bobby Shmurda over seksverslaving: ''Ik probeer nu rustiger aan te doen''

De Amerikaanse rapper Bobby Shmurda kwam dit jaar vrij uit de gevangenis, nadat hij in 2014 door een grootschalige politieactie vast kwam te zitten. De rapper, onder meer bekend van de hit Hot N*gga, heeft in een recent interview met Hot 97 een boekje open gedaan over zijn seksverslaving na zijn vrijlating en de maatregel die hij heeft genomen om het probleem aan te pakken.

Seksverslaving

Bobby Shmurda vertelt in het interview over hoe hij het gebrek aan seks de afgelopen maanden heeft ingehaald. ''Toen ik vrijkwam, kreeg ik vrij snel een probleem op het gebied van seksverslaving. Ik ga er niet over liegen. Ik deed trio's, kwartetten en nog veel meer, maar het was nooit genoeg. Ik was echt absurd gedrag aan het vertonen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pauze

De rapper vertelt dat hij er aan onderdoor ging en op de rem heeft getrapt. ''Ik ben net een maand geleden gestopt. Ik had echt een probleem. Ik moet echt even chillen. Het werd gewoon te gek, dus ik probeer het sinds een maand rustiger aan te doen.''

Shmurda's gedrag had ook invloed op andere mensen. ''Je kunt niet zo met de gevoelens van mensen spelen. Serieus, elke keer dat je voelt dat je boos wordt, merk je het gewoon (dat je seks nodig hebt, red.)'', legt de rapper uit, alhoewel het volgens hem ook erger kan. ''Het is in ieder geval beter dan drugs en mensen op straat neerschieten'', lacht hij.

Quote

Yo, what the fuck ben ik aan het doen bro?

Bobby Shmurda

Maatregel

Shmurda vertelt welke maatregel hij heeft genomen om niet terug te vallen in zijn oude patroon. ''Ik heb een nieuwe telefoon gekocht en heb de oude weggegooid'', legt hij uit, zodat hij zijn contacten kwijt is en minder snel in de verleiding komt om oude sekspartners te contacteren. ''Je merkt gewoon dat je absurd gedrag vertoont en vraagt je op een gegeven moment af: 'Yo, what the fuck ben ik aan het doen bro?' Hoe dan ook, ik ben een Leeuw en ben een gepassioneerd persoon'', zegt de rapper, doelend op zijn sterrenbeeld.

Het volledige interview, waarin Shmurda ook ingaat op irritaties met zijn platenlabel, is hieronder te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie