Entertainment

Bobby Shmurda vecht bijna met een fan

foto: Instagram: @itsbobbyshmurdafoto: Instagram: @itsbobbyshmurda
  1. Newschevron right
  2. Bobby Shmurda vecht bijna met een fan

Wat betreft muziek was het rondom Bobby Shmurda even stil. Tot afgelopen vrijdag, toen kwam hij terug met een nieuwe track, genaamd No Time For Sleep. Toch is het niet zijn nieuwe pokoe, maar een video waarmee hij momenteel de aandacht trekt. Daarin is te zien hoe de rapper met een fan probeert te vechten, nadat diegene hem bekogeld zou hebben met een waterfles.

Gered

Een ooggetuige vertelde aan TMZ dat de rapper over een hek klom om contact te maken met zijn fans. Dat werd verstoord door de fan die het flesje naar hem toegooide. Een bewaker hield Bobby tegen en haalde hem vervolgens weg uit de chaos.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opgepakt

Bobby Shmurda moet oppassen dat hij niet in de problemen komt, aangezien hij net is vrijgekomen. Het is nu zes jaar geleden dat hij samen met Rowdy Rebel en andere leden van de GS9, een hiphopgroep uit New York City, is opgepakt bij een grote politie-inval. Hij werd schuldig bevonden aan betrokkenheid bij verschillende schietpartijen. De rapper werd toen veroordeeld tot zeven jaar.

Strenge regels

Shmurda moet zich voor een lange tijd houden aan strenge regels. Zo mag hij onder andere niet hangen met bendeleden, geen drugs gebruiken, niet naar clubs of bars gaan en en ook geen alcohol drinken. Die regels gelden tot eind augustus 2026. Hij riskeert een gevangenisstraf als hij zich niet houdt aan dat reglement.

Ster advertentie
Ster advertentie