Entertainment

Man (72) die vader van Nicki Minaj doodreed krijgt 1 jaar cel

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Man (72) die vader van Nicki Minaj doodreed krijgt 1 jaar cel

De 72-jarige man die in februari vorig jaar Robert Maraj, de vader van Nicki Minaj, doodreed, krijgt een gevangenisstraf van een jaar. Volgens TMZ krijgt de man ook nog een boete van 5000 dollar en is zijn rijbewijs voor zes maanden ingevorderd.

Vluchtmisdrijf

De aanrijding vond plaats in Long Island, New York. De 64-jarige vader van Nicki Minaj liep daar op vrijdag 12 februari 2021 rond 18:15 uur over straat toen hij werd aangereden door een voertuig. Maraj werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht en overleed een dag later aan zijn verwondingen. De 72-jarige dader, Charles Polevich, ontvluchtte na het vluchtmisdrijf de plaats delict, maar gaf zichzelf drie dagen later aan, nadat de politie zijn auto vond in een garage.

Maximale celstraf van zeven jaar

Polevich werd gisteren in de rechtszaal schuldig bevonden aan het verlaten van de plaats delict zonder aangifte te doen en het knoeien met bewijslast. Aanvankelijk hing hem een maximale celstraf van zeven jaar boven het hoofd, maar de rechter besloot hem een jaar cel op te leggen.

Ster advertentie
Ster advertentie