Entertainment

Veel kritiek op uitgebreid feest Kendall Jenner

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Veel kritiek op uitgebreid feest Kendall Jenner

Een week nadat Kim Kardashian veel kritiek kreeg op het geven van een uitgebreid verjaardagsfeest, volgt Kendall Jenner het voorbeeld van haar halfzus. In Los Angeles gaf zij een uitgebreid Halloween-feest voor haar 25ste verjaardag.

verboden te posten

Op het feest waren vele celebrities aanwezig zoals Kanye West, Travis Scott, Justin Bieber, The Weeknd en nog vele anderen. Kendall was zich waarschijnlijk bewust van de kritiek dat het feest kon opleveren, aangezien zij haar gasten verzocht niks op social media te plaatsen. Deze regel werd echter niet streng nageleefd, onder andere door haar zusje Kylie die bijna alles vastlegde in haar Stories.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Een week nadat halfzus Kim Kardashian werd overladen met kritiek vanwege haar uitgebreide privéfeest, overkomt Kendall hetzelfde. In de foto's en video's is te zien dat veel gasten geen mondkapje droegen, terwijl dat wel verplicht is in Los Angeles. Op een van de kiekjes draagt Jaden Smith een zuurstofmasker, wat door veel mensen op social media werd opgevat als de spot drijven met het coronavirus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie