Entertainment

Kid Cudi kondigt wereldtour aan, neemt Pusha T en Jaden Smith met zich mee

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kid Cudi kondigt wereldtour aan, neemt Pusha T en Jaden Smith met zich mee

Als fan van Kid Cudi heb je dit jaar weinig reden tot klagen. In januari dropte de invloedrijke rapper zijn nieuwe album Insano en later dit jaar gaat hij ook nog eens op wereldtournee. What a time to be alive.

Tourdata volgt nog

Cudi kondigde middels een tweet zijn INSANO-tour aan en deed ook meteen twee opening acts uit de doeken. De Man on the Moon-rapper neemt niemand minder dan Pusha T en Jaden Smith mee. Dat is niet alles, want hij belooft binnenkort meer artiesten aan te kondigen die hem zullen vergezellen tijdens de tour. Fans moeten nog wel even geduld hebben op meer informatie over de tour, aangezien de tourdata nog onbekend zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cudi en Ye

Sinds de release van INSANO heeft Kid Cudi verschillende interviews gegeven. In een recent interview met Apple Musics Zane Lowe sprak hij zich voor het eerst uit over zijn hernieuwde vriendschap met Kanye West. De twee legden het afgelopen december bij, maar de reden hiervoor was nog onduidelijk. Cudi vertelde dat de twee weer op goede voet staan na "een oprechte verontschuldiging" van Kanye.

Cudi gaf aan verrast te zijn door het excuus. "Kanye zegt niet zomaar sorry tegen iemand. Hij is mijn broer. Ik weet dat hij van me houdt en onze samenwerking is iets unieks voor de fans", zei Cudi. Hij benadrukte het belang van het vergeven en steunen van dierbaren, ondanks hun fouten. Cudi reflecteerde ook op de complexiteit van hun relatie en vergeleek deze met die van broers. "Familieleden kunnen je het meest pijn doen, maar je geeft nooit op. Toen het moeilijk werd, wilde ik weglopen, maar ik realiseerde me dat hij echt mijn broer is", voegde hij eraan toe.

Ster advertentie
Ster advertentie