Entertainment

Kid Cudi legt uit waarom hij ruzie met Kanye West bijlegde: "Familie is voor altijd"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kid Cudi legt uit waarom hij ruzie met Kanye West bijlegde: "Familie is voor altijd"

Misschien herinner je het nog: Kanye West en Kid Cudi die ruzie kregen tijdens Ye's uitspattingen in 2022. Afgelopen december legten ze de ruzie bij en nu doet Kid Cudi een boekje open op de reden waarom.

OPRECHTE VERSCHULDIGING

In een recent interview met Apple Music’s Zane Lowe heeft Kid Cudi, die recentelijk zijn INSANO album uitbracht, zich uitgesproken over zijn hernieuwde vriendschap met Kanye West. De twee legden het afgelopen december bij, maar de reden waarom was nog onduidelijk. Cudi vertelde dat de twee weer op goede voet staan na iets wat hij zelf niet verwachtte: een oprechte verontschuldiging van Kanye.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"NIET ZOMAAR SORRY"

Cudi, die al samenwerkt met Kanye sinds 2008, gaf aan verrast te zijn door de verontschuldiging. "Kanye zegt niet zomaar sorry tegen iemand. Hij is mijn broer. Ik weet dat hij van me houdt en ons duo is iets unieks voor de fans," zei Cudi. Hij benadrukte het belang van het vergeven en steunen van dierbaren, ondanks hun fouten. Cudi reflecteerde ook op de complexiteit van hun relatie en vergeleek hun relatie met die van broers. "Familie kan je het meest pijn doen, maar je geeft nooit op. Toen het moeilijk werd, wilde ik weglopen, maar ik realiseerde me dat hij echt mijn broer is," voegde hij toe.

ZONDER YE GEEN CUDI

De INSANO artiest sprak over Kanye's bijdrage aan zijn carrière en persoonlijke ontwikkeling. "Mensen weten niet dat Kanye de kosten voor mijn eerste muziekvideo betaalde toen ik nog geen platencontract had. Hij heeft me echt gesteund," onthulde Cudi. De twee werkten voor het eerst samen voor Kanye West's 808s & Heartbreaks en brachten in 2018 nog Kids See Ghosts uit.

Ster advertentie
Ster advertentie