Entertainment

Release documentaire over Rihanna eindelijk in zicht

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Release documentaire over Rihanna eindelijk in zicht

Regisseur Peter Berg heeft verklapt dat er eindelijk vooruitzicht is op de release van zijn Rihanna-documentaire. In een interview met Collider vertelt regisseur Peter dat de documentaire waarschijnlijk volgend jaar zomer in première gaat.

4th of july

Peter vertelt in het interview dat hij samen met Rihanna al vier jaar aan de documentaire werkt. "Amazon gaat de documentaire volgend jaar zomer releasen, hopelijk rond 4 juli (een feestdag in Amerika, red.). De afgelopen jaren met haar waren echt een epic reis", vertelt hij.

niet bij te houden

De reden dat het opnemen van de documentaire zo lang heeft geduurd, heeft volgens Peter een simpele reden: "Ze is een hele speciale vrouw, die elke dag lijkt te groeien en weer nieuwe dingen bedenkt in zo'n tempo dat je het bijna niet bij kunt houden."

"Elke keer dat we denken dat we aan het einde van de film aan het werk zijn zodat we hem af kunnen maken en uit kunnen brengen, doet ze weer zoiets als het starten van een modelijn als Fenty of een eigen lingerielijn of een skincare lijn uitbrengen... Ze blijft maar vuren! Ze maakt nu nieuwe muziek, heeft zoveel succes in het zakenleven en ze is zo'n goede ondernemer, dat we maar doorgingen. Maar nu proberen we er een einde aan te maken en de opnames in de lente af te sluiten zodat we in de zomer kunnen releasen."

nieuwe muziek

Uit zijn quote valt dus ook op te maken dat Rihanna bezig is met nieuwe muziek. Dat zou ook eens tijd worden: haar laatste eigen plaat Anti met de megahit Work met Drake stamt alweer uit 2016. Ze dropte in maart nog wel de track Believe It samen met PartyNextDoor.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie