Entertainment

Lange Frans en Baas B voor één keer weer samen op het podium

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lange Frans en Baas B voor één keer weer samen op het podium

De rappers Lange Frans en Baas B gaan binnenkort weer een keer samen het podium op. Het duo zal op 17 juni eenmalig samenkomen voor een optreden op het oorspronkelijk Belgische festival genaamd Kamping Kitsch Club Holland op Landsard in Eindhoven.

Ruzie

Lange Frans en Baas B werd zo'n twintig jaar geleden voornamelijk bekend met nummers als Het land van, Zinloos, Moppie, Kamervragen en Mee naar Diemen-Zuid. In 2009 ging het duo met ruzie uit elkaar. Tot groot enthousiasme van veel fans werd het in 2019 duidelijk dat de twee hun jarenlange ruzie hadden bijgelegd en zelfs weer samen muziek zouden gaan maken. Een gezamenlijk optreden leek er echter niet meer in te zitten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kamping Kitsch Club

Voor hun eenmalig terugkeer hebben Lange Frans en Baas B gekozen voor een optreden op het uit België overgekomen Kamping Kitsch Club-festival. Het festival trekt in België al jaren zo'n 25.000 bezoekers. Sinds drie jaar wordt het festival ook in Nederland gevierd, maar hier komen er slechts 10.000 bezoekers op het feest af. Wellicht trekt het eenmalige exclusieve optreden van Lange Frans en Baas B dit jaar meer bezoekers over de streep.

Ster advertentie
Ster advertentie