Naar homepage
Entertainment

Bilal Wahib na lange tijd weer op podium te zien

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib na lange tijd weer op podium te zien

Bilal Wahib was op maandagavond voor het eerst sinds lange tijd weer op een podium te zien. Uit beelden op de Instagram-story van Kriss Kross blijkt dat de zanger en acteur optrad tijdens een feestje in de Amsterdamse Paradiso.

Paradiso

Op de beelden is te zien hoe Wahib voor een volle zaal zijn track Tigers performt. Het is niet bekend of het om een spontaan optreden gaat, of dat de show gepland was en dat er nog meer optredens op de agenda staan. Na het optreden is te zien hoe Wahib een van de mannen van Kriss Kross bedankt met een knuffel.

Lange tijd stil

Wahib kwam eerder dit jaar flink onder vuur te staan nadat hij een minderjarige jongen op Instagram Live had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien. Dat is inmiddels vier maanden geleden en in de tussentijd was het erg stil rondom zijn persoon.

Afgelopen vrijdag deed de acteur en zanger voor het eerst zijn verhaal bij Op1. "Ik wil beginnen met mijn excuses aan het slachtoffer en heel zijn familie", begon hij tijdens de uitzending. "Op het moment dat ik het deed, wist ik niet dat ik fout zat en daarna voelde het alsof ik een hele harde klap kreeg in mijn gezicht", aldus Wahib, die nog altijd een levenslang verbod heeft op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie