Entertainment

Drake introduceert allereerste vriendin 'Kiki' op het podium tijdens OVO Fest

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake introduceert allereerste vriendin 'Kiki' op het podium tijdens OVO Fest

Afgelopen weekend organiseerde Drake, na twee jaar afwezigheid, eindelijk weer het OVO Fest in zijn thuisstad Toronto. Fans konden genieten van optredens van Chris Brown, Lil Baby, Nelly Furtado en meer. De grootste verrassing was echter het optreden van Drakes allereerste vriendin, Keshia Chanté, oftewel 'Kiki'.

"Kiki, do you love me?"

De kans is groot dat de bijnaam Kiki je zeer bekend in de oren klinkt. Op de hit In My Feelings zingt Drake namelijk meermaals "Kiki, do you love me?" Veel fans speculeerden destijds al dat hij het over Keshia Chanté had, maar een bevestiging kwam er niet, tot afgelopen weekend.

De rapper legde de show even stil om zijn ex-vriendin aan het publiek te introduceren. "Voor de volgende persoon die het podium opkomt, sprong ik altijd in mijn moeders auto. Ik reed altijd naar het westen van Toronto voor deze dame, dus ik moet haar persoonlijk introduceren. Dit is mijn allereerste vriendin ooit. Ze is een echte legende en ik houd van haar met heel mijn hart." Kort na zijn introductie kwam de Canadese zangeres Keshia Chanté het podium op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Warm onthaal

Kiki kon niet alleen rekenen op een warm onthaal van Drake, maar ook van bezoekers die luid juichten toen ze het podium opkwam. De 34-jarige zangeres begon haar zangcarrière als tiener in 2003 en bracht sindsdien verschillende hits uit, waaronder Unpredictable, Does He Really Love Me? en Shook (The Answer), die ze tijdens OVO Fest allemaal ten gehore bracht.

"Legendarische nachten in Toronto"

Kiki was overduidelijk gecharmeerd van Drakes hartverwarmende introductie en besloot via een Instagrambericht haar dankbaarheid uit te spreken voor zijn uitnodiging. "Legendarische nachten in Toronto", schreef ze in de caption. "Ik heb de stad nooit eerder zo bij elkaar zien komen. Het was alles voor me. Een droom die alleen Drake kon waarmaken. Dit was de meest oprechte en betekenisvolle introductie die ik ooit heb gehad. Aubs (Drake, red.), ik houd voor altijd van je."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie