Entertainment

Juridisch team neemt afscheid van Ye via advertentie in de krant

foto: YouTube: Fox News
  1. Newschevron right
  2. Juridisch team neemt afscheid van Ye via advertentie in de krant

Ye's advocaten hebben zich van hem gedistantieerd. Omdat zijn juridisch team niet in contact met hem kon komen, deden ze dat via advertenties in de krant. Dat meldt AllHipHop.

Kranten advertenties

Het advocatenbureau Greenberg Traurig zou in meerdere kranten uit Los Angeles advertenties hebben geplaatst waarin ze afstand nemen van Ye. Greenberg Traurig vertegenwoordigde Ye in zijn rechtszaak tegen Ultra International Music Publishing. Op 30 november 2022 wilde het advocatenbureau de samenwerking met Ye al beëindigen, waar de rechter mee instemde, maar sindsdien lukte het ze niet om met de artiest in contact te komen. Daarom hebben ze ervoor gekozen de kranten op te zoeken.

Van de radar

De advocaten van Greenberg Traurig zijn niet de enigen die moeite hebben met Ye in contact te komen. Een voormalig zakenpartner van de artiest liet zelfs weten zich zorgen te maken. Uiteindelijk werd Ye voor het eerst sinds lange tijd weer gespot toen hij in zijn auto door Beverly Hills reed. Naast hem zat een toen nog onbekende vrouw, met wie hij inmiddels getrouwd zou zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie