Entertainment

Juice WRLD's ex-vriendin Ally Lotti gearresteerd voor bezit meth en diefstal

foto: Instagram: @allylotti
  1. Newschevron right
  2. Juice WRLD's ex-vriendin Ally Lotti gearresteerd voor bezit meth en diefstal

De ex-vriendin van de overleden rapper Juice WRLD, Ally Lotti, werd afgelopen zaterdag samen met haar nieuwe vriend gearresteerd voor drugsbezit en diefstal. Het tweetal is inmiddels weer op vrije voeten, meldt het politiebureau in West Memphis, Arkansas.

Drugsbezit en diefstal

Ally Lotti, wiens echte naam Alicia Leon is, werd beschuldigd van het bezit van methamfetamine en cocaïne met als doel om het af te leveren aan gebruikers. De 29-jarige werd naast de handel in drugs beschuldigd van diefstal. Door een borgsom van 2525 dollar te betalen werd Ally uiteindelijk vrijgelaten.

Haar vriend, die pas 19 jaar oud is, kwam een uur later vrij. Hij werd verdacht van dezelfde aanklachten als Ally.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Juice en Ally

Juice WRLD en Ally Lotti begonnen ongeveer een jaar voordat hij stierf te daten. Ze is het onderwerp van veel van zijn liedjes, waaronder Flaws and Sins.

Ally Lotti was bij Juice toen hij overleed. Ze zat in het privévliegtuig en was er getuige van hoe de rapper de aanval kreeg die hem fataal werd. Het koppel landde op Chicago's Midway International Airport na een privévlucht vanuit Californië op 8 december 2019. De medische hulp bracht de rapper met spoed naar het ziekenhuis, waar artsen hem dood verklaarden. Volgens de autoriteiten stierf Juice WRLD aan een overdosis oxycodon en codeïne.

Bedreigingen

Ally kwam een aantal maanden geleden in het nieuws toen ze zich via social media uitsprak over het feit dat mensen haar dood willen hebben. Ze vertelde in een video dat er meer achter de dood van Juice WRLD zit en praatte over vreemde situaties waarin ze terechtkwam na zijn dood. Ook liet ze weten dat de bedreigingen volgens haar afkomstig zijn van Grade A Productions, het voormalig label van Juice WRLD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie