Entertainment

Deze celebs worden dit jaar 50 en dat zou je never nooit verwachten

foto: AFP/EPA
  1. Newschevron right
  2. Deze celebs worden dit jaar 50 en dat zou je never nooit verwachten

Waarschuwing: bij het lezen van de volgende feiten is de kans groot dat je lichtelijk in shock raakt of je in ieder geval heel oud voelt. Want de volgende celebrities zijn geboren in 1969 en dat betekent dat zij dit jaar hun vijftigste verjaardag vieren! Time flies...

jennifer lopez

Als je haar looks ziet, zou je het niet geloven, maar Jenny from the block wordt deze zomer toch echt vijftig! Haar hit Let's Get Loud is dit jaar, hou je vast, alweer twintig jaar oud.

JAY-Z

Shawn Corey Carter, a.k.a. Jay-Z, heeft misschien niet de looks van J.Lo, maar dat de legendarische rapper alweer vijftig wordt, is toch best apart.

jennifer aniston

Rachel Green is vijftig! De blonde actrice blies vorige maand vijftig kaarsjes uit, maar lijkt geen dag ouder dan wanneer ze in Friends speelde. Die eerste aflevering kwam trouwens uit in 1994, dit jaar dus vijfentwintig jaar geleden...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

gwen stefani

I ain't no hollaback girl! Het voelde misschien als de dag van gisteren dat je losging op Gwen Stefani's hits, maar de zangers wordt dit jaar toch echt vijftig.

gerard butler

Deze Schotse acteur speelde in tal van actiefilms zoals Law Abiding Citizen en natuurlijk de romantische film P.S. I Love You. Dit jaar blaast ook Gerard Butler vijftig kaarsjes uit.

MATTHEW MCCONAUGHEY

Een andere acteur die dit jaar de vijftig aantikt, is Matthew McConaughey, de man uit films als The Wolf Of Wall Street, Interstellar en Dallas Buyers Club.

javier bardem

Deze Spaanse acteur ken je misschien als bad guy uit Skyfall en Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales of van een van de andere films waar hij in speelt, zoals Biutiful, Vicky Cristina Barcelona en No Country for Old Men. Javier Bardem wordt dit jaar vijftig en is getrouwd met de prachtige Penélope Cruz.

Ice Cube

Het is alweer zo'n dertig (!) jaar geleden dat Ice Cube, alias O'Shea Jackson, met N.W.A. doorbrak. Deze zomer wordt de man vijftig jaar oud.

wyclef jean

Ook Wyclef Jean viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. De Haïtiaanse rapper en producer is vooral bekend als lid van de Fugees, maar heeft solo ook een hele lijst aan features op z'n naam staan. Zo werkte hij met bijvoorbeeld Shakira (Hips Don't Lie), Destiny's Child (No, No, No) en Mary J Blige (911).

DJ Tiësto

Er zijn natuurlijk ook artiesten van eigen bodem die dit jaar de leeftijd van vijftig jaar bereiken. Wat dacht je van de Bredase DJ Tiësto? Zijn doorbraak is ondertussen alweer zo'n twintig jaar geleden.

carlo boszhard

Voor alle Telekids-kijkers van vroeger: ook Carlo Boszhard wordt dit jaar vijftig.

Ster advertentie
Ster advertentie