Entertainment

Future verandert zijn achternaam naar 'Cash'

foto: Instagram @Future
  1. Newschevron right
  2. Future verandert zijn achternaam naar 'Cash'

Future maakt er geen geheim van dat hij van geld houdt, maar sinds gisteren neemt zijn liefde wel extreme vormen aan. De geruchten gaan namelijk dat de rapper zijn achternaam heeft veranderd naar 'Cash'. Future deelde zelf een bericht in zijn story met de tekst "Bag secured. The biggest", waarmee hij het verhaal lijkt te bevestigen.

Winstgevend jaar

Future heeft genoeg redenen om zijn achternaam te veranderen. Het afgelopen jaar was namelijk erg winstgevend voor de rapper. In april bracht hij een succesvol negende album uit, genaamd I NEVER LIKED YOU.

In september rondde de rapper een deal af, waarmee hij zijn muziekuitgeverij en een deel van zijn catalogus heeft verkocht aan Influence Media Patners. Hij zou hiervoor wel 75 miljoen dollar hebben gekregen. "Ik heb alles in mijn muziek gestopt en ik wilde er zeker van zijn dat dit in goede handen was", vertelde hij over zijn beslissing om zijn catalogus te offloaden. "Ik ben blij dat ik samen met het team van Influence Media een signaal af kan geven dat muziek tijdloze waarde heeft. Mijn muziek is mijn kunst, en deze liedjes vertegenwoordigen enkele van de meest waardevolle kunstwerken uit mijn carrière."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kinderen

De grootste vraag die bij veel van Future zijn fans speelt, is of zijn kinderen dezelfde naamsverandering staat te wachten. Future heet officieel Nayvadius DeMun Wilburn en zijn kinderen dragen dezelfde familienaam. Als de rapper (samen met de moeders van de kinderen) besluit hun achternaam te veranderen, zou dat betekenen dat zijn jongste zoontje Kash Cash gaat heten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie