Entertainment

Ex van Juice WRLD onder vuur nadat ze zijn kleding verkoopt via OnlyFans

foto: Instagram: @allylotti
  1. Newschevron right
  2. Ex van Juice WRLD onder vuur nadat ze zijn kleding verkoopt via OnlyFans

Ally Lotti heeft zich wederom de woede van fans van Juice WRLD op de hals gehaald. Het ziet er namelijk naar uit dat Lotti kleding verkoopt van de overleden rapper via OnlyFans.

Trui voor 3000 dollar

In een screenshot van een berichtenwisseling tussen Ally Lotti en een abonnee op OnlyFans lijkt de ex van Juice WRLD akkoord te gaan met de verkoop van een Supreme Louis Vuitton-trui voor 3000 dollar. In één van de berichten claimt ze dat andere abonnees al vaker geprobeerd hebben om de trui over te kopen. Dat leverde haar op social media een hoop negatieve reacties op. Zo vinden velen het respectloos dat ze het kledingstuk probeert te verkopen en zeggen sommigen dat ze het terug moet geven aan de familie van Juice WRLD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Ally Lotti kleding van Juice WRLD verkoopt. Zo doken er op een fan page van de rapper verschillende kledingstukken op die mogelijk door Lotti zijn verkocht aan fans. Zo werd een rugtas van de rapper te koop gezet voor 40.000 euro. Ook zou Lotti shirts, brillen en ondergoed van Juice WRLD hebben verkocht.

Sekstape

Eerder dit jaar kwam Ally Lotti ook al onder vuur te liggen nadat ze een sekstape van zichzelf en Juice WRLD had geüpload op OnlyFans. De beelden waren tegen betaling te bekijken op haar pagina. Lotti claimt de beelden te hebben geüpload nadat hackers dreigden de beelden openbaar te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie