Entertainment

Shakira krijgt eigen danswedstrijd op tv

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Shakira krijgt eigen danswedstrijd op tv

Shakira's hips still don't lie. De 44-jarige zangeres is gek op dansen en krijgt binnenkort zelfs haar eigen dansprogramma op televisie. In samenwerking met NBC komt ze met Dancing with Myself, een wedstrijd gebaseerd op de TikTok-challenges die ze vorig jaar deelde waarbij mensen haar eigen danspasjes na konden doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Challenges

In Dancing with Myself gaat elke week een nieuwe groep dansers de strijd met elkaar aan. Ze moeten in korte tijd een bepaalde choreografie leren en daar vervolgens hun eigen sausje overheen gooien. De challenges zijn bedacht en worden voorgedaan door Shakira en andere celebrity creators van de show.

De deelnemers moeten hun dansjes vervolgens laten zien aan een livepubliek, waarna ze feedback krijgen van Shakira en de andere juryleden. Het publiek kiest uiteindelijk de Best Dancer of the Night, die naar huis gaat met een geldprijs.

'Dansen als kracht'

"Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van een danswedstrijd die zoveel waarde hecht aan creativiteit, persoonlijke uitvoering en niet te vergeten het communitygevoel", aldus Shakira in een verklaring. "Ik ben echt omver geblazen door het talent dat ik heb gezien dankzij social media. Dans is mijn hele leven al een ongelooflijk krachtige kracht en ik wil de wereld graag laten zien hoe transformerend, empowering en leuk het kan zijn."

Vanaf wanneer en waar Dancing with Myself in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie