Entertainment

Dit gebeurde er behind the scenes bij J.Lo's en Shakira's Super Bowl-show

foto: YouTube: Jennifer Lopez
  1. Newschevron right
  2. Dit gebeurde er behind the scenes bij J.Lo's en Shakira's Super Bowl-show

Ben je ook nog steeds onder de indruk van de spetterende Super Bowl halftime show van Jennifer Lopez en Shakira? Dan kun je nu nagenieten met behind the scenes-beelden. Van repetities en het ontwerpen van de outfits tot de hectiek backstage: check hier wat er achter zo'n megashow schuilgaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eindeloze repetities

Aan een show met zoveel dansers gaan héél veel repetities vooraf. Het talent achter alle indrukwekkende choreografieën in J.Lo's show is de Nieuw-Zeelandse Parris Goebel. Deze choreografe was ook verantwoordelijk voor onder andere clips van Justin Bieber, Ciara, Sam Smith, Nicki Minaj, Jason Derulo én de superdikke Fenty-show van Rihanna. Shakira kreeg voor haar performance hulp van choreograaf Jaquel Knight, het genie achter een groot deel van Beyoncés optredens en clips.

Versace

Al Jennifers outfits (en dat waren er nogal wat voor die paar minuten op het podium) zijn ontworpen door Donatella Versace en haar designerteam. Op Instagram deelt J.Lo de ontwerpen.

Dans als Shakira

Ook zin gekregen om te dansen na het zien van de halftime show? Shakira deelt een tutorial voor het leren van de champeta: de Afro-Colombiaanse dans die ze in haar show verwerkte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie