Entertainment

Offset reageert op nieuws dat hij en Quavo met elkaar op de vuist gingen bij Grammy's

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Offset reageert op nieuws dat hij en Quavo met elkaar op de vuist gingen bij Grammy's

Afgelopen maandag kwam TMZ met het nieuws naar buiten dat Offset en Quavo backstage bij de Grammy Awards met elkaar op de vuist zouden zijn gegaan. Inmiddels heeft Offset via Twitter gereageerd op het nieuws en lijkt er niets waar te zijn van de berichtgeving van de entertainmentsite.

'Jullie zijn gek geworden'

TMZ meldt dat het van bronnen had vernomen dat de fysieke confrontatie tussen Quavo en Offset er hard aan toeging. De rappers moesten naar verluidt door beveiligers en andere betrokkenen "uit elkaar getrokken worden". De ruzie zou ontstaan zijn doordat Quavo bij de organisatie aangegeven zou hebben dat hij het podium niet met Offset wilde delen tijdens het eerbetoon aan de overleden Takeoff.

Enkele uren na publicatie van het nieuwsbericht van TMZ ontkrachtte Offset de geruchten middels een tweet. "Waarom zou ik tegen mijn broeder vechten? Jullie zijn gek geworden", aldus de rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opmerkelijk

De tweet van Offset is opmerkelijk aangezien TMZ claimt dat het navraag heeft gedaan bij het management van zowel Quavo als Offset. Het management van Offset heeft volgens de entertainmentsite laten weten dat Quavo het gevecht begon. Het team van Quavo had niet gereageerd op het verzoek van TMZ.

Eerbetoon aan Quavo

Quavo bracht in december het nummer Without You uit als eerbetoon aan zijn doodgeschoten neefje en Migos-lid Takeoff. Vier dagen voor de Grammy Awards liet de Recording Academy al los dat Quavo het nummer ten gehore zou brengen tijdens de uitreikingsceremonie. Het emotionele optreden is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie