Entertainment

Quavo en Offset bij Grammy's met elkaar op de vuist vlak voor eerbetoon Takeoff

foto: YouTube: The Late Late Show With James Cordenfoto: YouTube: The Late Late Show With James Corden
  1. Newschevron right
  2. Quavo en Offset bij Grammy's met elkaar op de vuist vlak voor eerbetoon Takeoff

Quavo en Offset zijn afgelopen weekend met elkaar op de vuist gegaan. Dat meldt TMZ. De rappers die samen met de overleden Takeoff het collectief Migos vormden, zouden backstage bij de Grammy's met elkaar gevochten hebben. Dit gebeurde vlak voordat Quavo het podium opging om zijn track Without You ter nagedachtenis aan Takeoff te performen.

'Uit elkaar getrokken'

TMZ meldt dat bronnen bij de Grammy's vertellen dat de fysieke confrontatie er hard aan toeging. De rappers moesten door beveiligers en andere betrokkenen "uit elkaar getrokken worden". De beef zou ontstaan zijn doordat Quavo bij de organisatie aangegeven zou hebben dat hij het podium niet met Offset wilde delen.

Quavo wilde Offset niet op podium

De organisatoren van de Grammy's hadden Offset gevraagd om deel uit te maken van het eerbetoon aan Takeoff. Toen Quavo hier lucht van kreeg, stak hij daar een stokje voor. De rapper vond het niet gepast om met Offset op het podium te staan en wilde zijn track Without You graag alleen performen.

TMZ heeft navraag gedaan over het incident bij het team van Quavo en het team van Offset. Het management van Offset heeft volgens de nieuwssite laten weten dat Quavo het gevecht begon. Het team van Quavo heeft niet gereageerd op het verzoek van TMZ.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Migos

Takeoff, Quavo en Offset behaalden grote successen met Migos. Met tracks als Bad And Boujee, Stir Fry, Walk It Talk It en Versace waren ze hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een nieuwe sound binnen hiphop. Het collectief inspireerde wereldwijd miljoenen mensen en blies met hun creatieve ad lips en extravagante vertoning nieuw leven in de hiphop- en fashionindustrie.

Quavo en Takeoff verder zonder Offset

Veel Migos-fans waren verrast toen Quavo en Takeoff afgelopen jaar een nieuw album zonder Offset aankondigden. Tot op de dag van vandaag is het niet duidelijk wat de precieze reden is van de break van het collectief. Waar Quavo en Takeoff de samenwerking tweemans voortzetten, ging Offset solo verder met zijn carrière.

Ten tijde van de moord op Takeoff was dus vooral Quavo, die zelfs bij de fatale schietpartij aanwezig was, nog erg close met de overleden rapper. De track Without You was een nummer dat Quavo speciaal ter nagedachtenis van zijn goede vriend en neefje schreef.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie