Entertainment

Jake Paul over Jutta Leerdam: "Ze is een engel met het puurste hart"

foto: YouTube: Jake Paul
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul over Jutta Leerdam: "Ze is een engel met het puurste hart"

Jake Paul heeft in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal voor het eerst gesproken over zijn relatie met Jutta Leerdam. In de video vertelt hij onder andere hoe de schaatskampioene hem steunde na zijn nederlaag tegen Tommy Fury.

'Verfrissend'

In de video gaat Jake uitgebreid in op de eerste nederlaag in zijn kickbokscarrière en vertelt hij onder andere dat die hem zwaar viel. Naar eigen zeggen ging hij door een lastige periode, waar zijn nieuwe liefje hem doorheen heeft geholpen. "Ik heb een nieuwe vriendin. Dat is zo verfrissend. Ze is een kampioene en ik ben zo onder de indruk van haar werkhouding. Ze is een engel en heeft het puurste hart van alle mensen die ik ooit heb ontmoet", aldus de influencer.

'Ze is een zegen'

Aangezien Jutta zelf een sporter is, kon ze volgens Jake goed relativeren. "Ze heeft mijn perspectief veranderd en vertelde me onder andere over haar nederlagen. Ze is echt een zegen voor me." De influencer richt zich vervolgens tot zijn vriendin. "Jutta, als je kijkt: je bent geweldig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samen gespot

Jake en Jutta begonnen elkaar in december te volgen op Instagram, wat veel van Jakes volgers opviel, omdat hij maar 274 mensen volgt. Sindsdien deden geruchten over een relatie tussen Jutta en Jake de ronde en werden ze meermaals samen gespot. Eind maart doken er voor het eerst beelden van de twee op, toen ze samen bij een feest van Hugo Boss waren. Niet veel later maakte Jutta haar nieuwe relatie wereldkundig via Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vorige relatie

Tot afgelopen zomer had Jutta nog een relatie met schaatser Koen Verweij. Ze stonden bekend als hét sportkoppel van Nederland, maar hun relatie strandde na vijf jaar. "We zitten in verschillende fases in ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste", schreef ze destijds op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie