Entertainment

Hips don't lie: Shakira krijgt gigantisch standbeeld

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Hips don't lie: Shakira krijgt gigantisch standbeeld

Shakira wordt in haar geboortestad Barranquilla, Colombia geëerd met een eigen standbeeld. Het standbeeld is 6,5 meter hoog en weergeeft de Colombiaanse zangeres in een buikdanshouding.

Standbeeld Shakira

Het standbeeld laat één ding heel duidelijk zien: Shakira's hips don't lie. Dit is dan ook te lezen in de bijbehorende tekst van het standbeeld: "Heupen die niet liegen, een uniek talent, een stem die massa's in beweging brengt".

Shakira was zelf helaas niet aanwezig bij de huldiging, maar haar ouders waren hier wel bij om het succes van hun dochter te vieren. De zangeres reageerde via X op het standbeeld en bedankte de kunstenaars die hier aan hebben gewerkt. "Dit is een voorbeeld van het artistieke talent van de mensen in mijn land."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Belastingontduiking

Shakira ontving dit jaar nog meer goed nieuws. De zangeres vermeed namelijk een celstraf van acht jaar en een boete van 23,8 miljoen euro. Ze werd dit jaar aangeklaagd voor één van de grootste belastingfraudezaken in Spanje. Volgens het Spaanse OM zou de zangeres namelijk tussen 2012 en 2014 zo'n 14,5 miljoen euro aan belasting hebben ontdoken. Uiteindelijk zijn de twee partijen tot een deal gekomen en heeft de zangeres een geldboete gekregen.

Ster advertentie
Ster advertentie