Entertainment

Wordt Lucien Laviscount de nieuwe James Bond?

foto: Instagram/ its_lucien
  1. Newschevron right
  2. Wordt Lucien Laviscount de nieuwe James Bond?

Na het afscheid van Daniel Craig in zijn rol als James Bond, wordt er inmiddels hard gezocht naar zijn opvolger. Verschillende sterren worden genoemd als mogelijke kanshebbers, onder wie nu ook Lucien Laviscount, beter bekend als Alfie in de razend populaire Netflix serie Emily in Paris.

Alfie in 'Emily in Paris'

De Britse Lucien Laviscount maakte zijn intrede bij het grote publiek als de charmante Alfie in Emily in Paris. Sinds een paar weken staat het derde seizoen van de serie online en de acteur is te zien als het vriendje van hoofdrolspeelster Emily Cooper (Lily Collins). Met zijn Britse accent, goeie looks en intelligentie is hij voor veel kijkers en filmproducenten een van de favoriete personages.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe Bond

Na de rol van James Bond in vijf films vertolkt te hebben, heeft Daniel Craig besloten om zich weer te gaan richten op andere rollen. Producent Barbara Broccoli heeft de touwtjes in handen voor de volgende Bond film en neemt verschillende acteurs in overweging voor de opvolger van Daniel Craig. Aaron Taylor-Johnson, ook wel bekend uit films als de Avengers en Godzilla, werd eerder al genoemd, maar volgens The Daily Mail is nu dus ook Lucien Laviscount in gesprek met de producenten.

Perfecte kandidaat

Hoe het er nu naar uitziet heeft Lucien Laviscount een aantal perfecte kenmerken voor de rol van de 007-acteur. Barbara Broccoli gaf eerder aan dat er gezocht wordt naar een acteur die de rol van James Bond voor vijftien jaar kan spelen. Lucien Laviscount is met zijn 30 jaar daarom een perfecte kandidaat. Ook hebben de Bond-producenten laten weten dat ze een meer inclusieve cast willen selecteren voor de nieuwe film voor een modernere afspiegeling van de samenleving.

Het duurt nog even voordat bekend wordt of Lucien Laviscount daadwerkelijk de rol zal gaan vertolken, want Barbara Broccoli liet afgelopen zomer weten dat het nog minstens twee jaar zal duren voordat de opnames van de 26e Bond-film van start gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie