Films, Series & TV

Spectaculaire nieuwe trailer James Bond-film 'No Time to Die'

foto: Sony
  1. Newschevron right
  2. Spectaculaire nieuwe trailer James Bond-film 'No Time to Die'

Eindelijk krijgen filmfans weer wat nieuws om naar uit te kijken. De James Bond-film No Time to Die had eigenlijk al in april moeten uitkomen, maar werd uitgesteld door de coronacrisis. Deze week werd officieel vastgesteld dat de film in november toch zal uitkomen en daarom komen de makers nu met een nieuwe trailer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste Bond met Daniel Craig

No Time to Die wordt de laatste film met Daniel Craig als geheim agent James Bond. In de film zien we hoe Bond zijn gevaarlijke leven achter zich heeft gelaten en een rustig leven probeert te leiden op Jamaica. Hier komt echter een einde aan wanneer een oud-collega van 007 hem om hulp vraagt bij het opsporen van een ontvoerde wetenschapper. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met veel autoachtervolgingen, explosies en exotische locaties. De schurk wordt gespeeld door Rami Malek.

Kaartverkoop al begonnen

Door het succes van de actiethriller Tenet het afgelopen weekend, durven veel filmstudio's het nu toch aan om hun films uit te brengen, ondanks de coronarestricties. No Time to Die is vanaf 12 november in de Nederlandse bioscopen te zien. De kaartverkoop is inmiddels al van start gegaan.

Bekijk hierboven de nieuwe trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie