Entertainment

Dave Roelvink en Jazzlyn Dusoswa uit elkaar: "Pijnlijk om te accepteren"

foto: Instagram @daveroelvink
  1. Newschevron right
  2. Dave Roelvink en Jazzlyn Dusoswa uit elkaar: "Pijnlijk om te accepteren"

Dave Roelvink (29) en Jazzlyn Dusoswa hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. "Gelukkig is er geen ruzie en hebben we deze pijnlijke beslissing in overleg genomen", schrijft Dave in zijn Instagram Story.

Uit elkaar

Dave en Jazzlyn kwamen erachter dat ze enkel nog bij elkaar waren vanwege hun zoontje, die zij in 2021 kregen. Dat is dan ook de voornaamste reden dat de ouders uit elkaar zijn gaan. "Mijn ouders zijn vroeger ook puur voor mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet als positief ervaren", laat Dave weten.

Daarnaast schrijft Dave dat hij het pijnlijk vindt dat zijn gezin nu uit elkaar valt, maar dat er geen sprake is van onenigheid. "Nu komt het standaardriedeltje dat we goed uit elkaar zijn gegaan. Maar dat is wel echt wat de situatie is", schrijft hij verder.

Dit is niet de eerste keer dat twee afscheid hebben genomen. In 2015 gingen ze al eens eerder uit elkaar, maar in 2020 kwamen ze weer samen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afkickkliniek

Jazzlyn en Dave willen ervoor zorgen dat hun zoontje zo min mogelijk last heeft van de break-up. "We hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling en ik werk nog elke dag hard aan mijn herstel", zegt hij. Dave verwijst naar zijn drank- en drugsverslaving waarvoor hij onlangs werd opgenomen in een Zuid-Afrikaanse afkickkliniek. Naast de focus op zijn zoontje laat Dave ten slotte weten dat hij zich in deze moeilijke tijd vooral wil richten op zijn familie.

Ster advertentie
Ster advertentie