Entertainment

Usher kondigt nieuwe tour aan, komt misschien naar Europa

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Usher kondigt nieuwe tour aan, komt misschien naar Europa

Usher pakt groots uit dit jaar. Naast dat hij binnenkort met zijn negende studioalbum komt en optreedt tijdens de Super Bowl Halftime-show gaat de R&B-zanger ook weer touren.

Geen Europese tourdata?

Usher kondigde via Instagram de Past, Present & Future-tour aan. De tournee gaat op 20 augustus van start in Washington D.C en eindigt op 29 oktober in Chicago. Vooralsnog ziet het ernaar uit dat Europese fans naar de VS of Canada moeten vliegen om de zanger live te zien optreden. Usher is namelijk alleen van plan om in Noord-Amerika te gaan touren. In de comments onder de Instagrampost liet hij aan een Britse fan wel weten dat hij "zal kijken wat hij kan doen" om ook Europese tourdata aan de tournee toe te voegen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Usher kondigde vorige week zijn nieuwe album Coming Home aan. Zijn laatste album Hard II Love dateert alweer uit 2016. Sindsdien heeft de zanger nog wel een gezamenlijk album, genaamd A, uitgebracht met producer Zaytoven en een hoop singles. Eén van die singles is de tune Good Good, die ook op het nieuwe album Coming Home staat. Op Ushers negende soloplaat staan maar liefst twintig tracks en features worden onder anderen verzorgd door Burna Boy, HER, Jung Kook, Latto en meer. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten, want het album is vanaf 9 februari te streamen.

Ster advertentie
Ster advertentie