Entertainment

NBA Youngboy openhartig over middelengebruik en beschadigde imago

foto: YouTube: YoungBoy Never Broke Again
  1. Newschevron right
  2. NBA Youngboy openhartig over middelengebruik en beschadigde imago

NBA YoungBoy zit momenteel in huisarrest en is in afwachting van zijn proces om wapenbezit dat in juli 2024 van start gaat. In een nieuw interview met Bootleg Kev nodigt de rapper camera's uit in zijn huis in Utah. Tijdens het gesprek vertelt NBA YoungBoy over zijn wens om zichzelf opnieuw uit te vinden en betuigt hij spijt van verkeerde keuzes in het verleden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aangetaste imago

In de video is te zien hoe YB te paard rijdt, omringd door lagen sneeuw en zijn kinderen. De rapper verbleef onlangs twee weken in een afkickkliniek en deelt dat hij nu therapie volgt. “Ik heb veel domme dingen met mijn geld gedaan en slechte dingen gerookt. Die shit heeft me echt kapot gemaakt. Ik wil zo graag stoppen met smoken." NBA YoungBoy vertelt openhartig aan Bootleg Kev dat zijn imago de afgelopen jaren flink is aangetast. De rapper betreurt het dat zijn fans anders naar hem zijn gaan kijken. "Het beeld dat mensen van mij hebben, is dat ik veel drugs gebruik", vertelt YoungBoy. "Het is vervelend dat ik daar nu veel mee geconfronteerd wordt."

Zelfontwikkeling

Het is niet de eerste keer dat NBA YoungBoy zich uitlaat over zijn beschadigde imago. Zo vertelde hij in de podcast Million Dollaz Worth Of Game ook al over het onderwerp. YoungBoy gaf aan dat hij gelooft dat zijn eigen acties en manier van presenteren hebben bijgedragen aan het beeld dat mensen van hem hebben als 'onbeschaafd'. De artiest liet weten zo veel mogelijk in contact te willen komen met zijn fans om zijn carrière en imago verder te ontwikkelen.

Ster advertentie
Ster advertentie