Naar homepage
Music

Kodak Black rapt over beef met NBA YoungBoy op nieuwe track

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kodak Black rapt over beef met NBA YoungBoy op nieuwe track

Kodak Black en YoungBoy Never Broke Again hebben al een langere tijd onenigheid met elkaar. De track Dirty K, die staat op het nieuwe album Haitian Boy Kodak, gaat dieper in op de beef tussen de rapper en YoungBoy Never Broke Again.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruzie

"My lil' brother YoungBoy told me he look up to me. I don’t know why but he be feeling like it’s fuck me now. 'Bout to call him, tryna see what all the fussing bout", rapt Kodak. De twee brachten samen verschillende nummers uit en waren jarenlang goed bevriend. In april 2020 veranderde dat. Kodak beschuldigde YoungBoy van een samenwerking met de politie, nadat YoungBoy’s vriendin Iyana Mayweather werd gearresteerd voor een steekpartij in zijn huis in Louisiana.

Spijt

Vanaf dat moment ontstond er een grote ruzie tussen de twee rappers. Op een gegeven moment bracht Kodak zelfs NBA YoungBoy-toiletpapier uit. Toch lijkt het dat Kodak van mening is veranderd. Nadat YoungBoy in maart werd gearresteerd, vertelde Kodak in een Instagram Live dat hij de arrestatie betreurde en spijt heeft van hun ruzie.

Ster advertentie
Ster advertentie