Entertainment

Jaimie Vaes heeft spijt van videoboodschap met Lil Kleine: "Had naar intuïtie moeten luisteren"

foto: YouTube: Discovery Plus Nederland
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes heeft spijt van videoboodschap met Lil Kleine: "Had naar intuïtie moeten luisteren"

Jaimie Vaes vertelt in een interview met LINDA.meiden meer over de avond waarop het mis ging tussen haar en Lil Kleine. Zo zegt ze spijt heeft van de de videoboodschap die zij en Kleine kort na het voorval deelden op Instagram: "We hadden het beter niet naar buiten kunnen brengen. Ik had naar mijn intuïtie moeten luisteren."

Videoboodschap

In de videoboodschap reageerde het koppel destijds op de gebeurtenissen in het hotel op Ibiza en alle media-aandacht daaromheen. "Natuurlijk: we maken ruzie en dat raakt wel eens verhit. We snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut niet een voorbeeld zijn, dat ruzie maken oké is", zei Jaimie in de video, die volgens haar in overleg met het management naar buiten werd gebracht.

Daar heeft ze nu gemengde gevoelens over. "Dat statement naar buiten brengen, ik had daar gemengde gevoelens over. Waarschijnlijk zie je dat aan me. Ik zit daar met twijfel, niet 100 procent ontspannen", vertelt ze in LINDA.meiden.

Niet waar

Ondanks de gemengde gevoelens over het statement, staat Jaimie wel nog steeds achter wat ze heeft gezegd over de roddels en horrorverhalen in de pers. Die waren volgens haar namelijk echt niet waar. Wat er dan wel is gebeurd? “We waren uitgenodigd voor de opening van een hotel. Heel bekend Amsterdam Oud-Zuid leek te zijn ingevlogen en feestte mee. Sommige zaken vind ik ook nu nog te privé en daar wil ik niet over uitweiden. Vaststaat dat het een turbulente avond was voor Jorik en mij.”

Volgens Jaimie had het incident tussen haar en Jorik nooit mogen gebeuren. "We kregen onenigheid, het escaleerde."

Break

Jaimie en Jorik hebben hun relatie momenteel op pauze gezet. Jaimie woont met zoontje Lío op Ibiza en Kleine in Amsterdam. "Voor zover ik voor hem kan spreken, werkt hij er hard aan een betere versie van zichzelf te worden", vertelt Jaimie. De twee hopen er op den duur samen uit te kunnen komen. "Ik kan er nog geen tijdsbestek aan verbinden, maar ik hoop dat we op een liefdevolle, gezonde manier samen onze weg vervolgen."

Ster advertentie
Ster advertentie