Entertainment

Jaimie Vaes over Lil Kleine: "Ik zeg niet dat wij nooit meer gaan trouwen"

foto: YouTube: Discovery Plus Nederland
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes over Lil Kleine: "Ik zeg niet dat wij nooit meer gaan trouwen"

Jaimie Vaes sluit een huwelijk met Lil Kleine nog niet helemaal uit. Dat zegt ze in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Jaimie In The Vaes Lane, die vanaf 15 juli op Discovery+ te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijk

Na de uit de hand gelopen ruzie die Jaimie en Lil Kleine in mei op Ibiza hadden, wil ze zich voorlopig even op zichzelf focussen. In de trailer van het nieuwe seizoen vertelde Jaimie al dat haar relatie met de rapper even op pauze staat en ze uit elkaars aura blijven.

Dat betekent niet dat de huwelijksplannen compleet van de baan zijn. "Het uitstel van het huwelijk heeft echt niks te maken met wat zich hier nu afspeelt", vertelt Jaimie in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. "Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op."

Tweede seizoen

Het tweede seizoen van Jaimie In The Vaes Lane zou eigenlijk gaan over (de voorbereidingen van) de big wedding. Helaas liepen de dingen iets anders en staat de realityserie nu vooral in het teken van de bewogen periode die Jaimie de afgelopen weken meemaakte.

Ster advertentie
Ster advertentie