Entertainment

Martin Garrix rijkste BN'er onder de 40

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Martin Garrix rijkste BN'er onder de 40

Martin Garrix is naast de beste dj ter wereld nu ook de rijkste BN'er onder de 40 jaar. Zakenblad Quote schat het vermogen van de 24-jarige op ongeveer 45 miljoen euro en daarmee staat hij op de zestiende plaats in de Top 100 Jonge Miljonairs.

Veel DJ's

Martin Garrix is niet de enige dj die de lijst heeft gehaald. Ook Afrojack (30 miljoen) en Hardwell (22 miljoen) behoren in het rijtje van de vijf rijkste jonge BN'ers onder de 40 jaar. De hoogst genoteerde vrouwelijke BN'er in de Top 100 is topmodel Doutzen Kroes. Zij heeft een geschat vermogen van 30 miljoen en staat daarmee op de 28e plek. Modeontwerpster en presentatrice Nikkie Plessen heeft een iets kleinere, maar nog altijd imposante bankrekening en staat met haar 28 miljoen op de 32e plaats in de lijst.

Rijkste jonge Nederlander

De allerrijkste in het lijstje is jonge Nederlandse miljonair Stijn Koster. De 36-jarige techexpert heeft zijn hostingbedrijf i3D.net in 2018 verkocht aan Ubisoft en ontving daar een flinke zak geld voor. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 200 miljoen euro.

Ster advertentie
Ster advertentie