OMG

Miljonair zoekt privéfotograaf om de wereld mee rond te reizen

foto: Instagram: Ecomwarrior
  1. Newschevron right
  2. Miljonair zoekt privéfotograaf om de wereld mee rond te reizen

Kan jij mooie foto's maken, ben je goed met Snapchat en Instagram en ben je bereid om de hele wereld over te vliegen? Dan zoekt een Australische miljonair jou! Matthew Lepre, oprichter van Ecom Warrior Academy, wil een 'privéfotograaf' aannemen die hem op de voet volgt langs allerlei Europese landen en de Verenigde Staten.

Jaarsalaris

Alles dat je wilt gebruiken om je taak als privéfotograaf optimaal uit te voeren, wordt vergoed en je krijgt een jaarsalaris van €33.500. Je hoeft eigenlijk geen ervaring te hebben, want hij betaalt zelfs een training als het nodig is. Maar gevoel voor fotografie is altijd wel handig. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, mag je op de eerste reis ook een vriend of vriendin meenemen.

Aanmelden doe je zo

De Instagram van Matthew Lepre staat nu al vol afbeeldingen van zijn vele reizen. Toch zoekt hij iemand om de taak fulltime uit te voeren. Aanmelden is simpel: Je moet @matthewlepre en @ecomwarrior volgen op insta, de vriend(in) taggen die je mee wil nemen op de eerste reis en op de link klikken in de bio van @ecomwarrior. Daar kan je al je gegevens en je motivatie invullen.

Ster advertentie
Ster advertentie