Entertainment

Dochter (24) Snoop Dogg weer thuis nadat ze beroerte kreeg

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Dochter (24) Snoop Dogg weer thuis nadat ze beroerte kreeg

Cori Broadus, de dochter van Snoop Dogg, is ontslagen uit het ziekenhuis, nadat ze vorige week een beroerte kreeg. De 24-jarige deelde het nieuws via haar Instagram Stories.

Eindelijk naar huis

"De CT-scan van mijn borstkas was gelukkig positief en ik ga waarschijnlijk vandaag weer naar huis. Ik kan wel huilen. Ontzettend bedankt voor alle gebeden en de voortdurende liefde", schreef Cori in haar Stories. Uit de foto's bleek dat Snoops jongste kind thuis warm werd onthaald door familieleden.

Snoop liet afgelopen dinsdag al aan het Amerikaanse tijdschrift People weten dat het "iets beter" ging met zijn dochter. Hij gaf daarbij geen verdere details over haar huidige toestand. Uit de posts in haar Stories lijkt het echter uitstekend met haar te gaan.

Beroerte

Cori belandde vorige week in het ziekenhuis nadat ze een beroerte kreeg. Via Instagram liet ze weten dat ze er behoorlijk doorheen zat vanwege de aandoening. "Ik kreeg een ernstige beroerte. Ik brak in tranen uit toen de artsen me vertelden wat er was gebeurd. Ik ben pas 24. Wat heb ik in mijn verleden gedaan dat ik dit verdien?", schreef ze in haar Stories. Cori liet vorig jaar weten dat ze op haar zesde is gediagnosticeerd met de auto-immuunziekte aan lupus.

Ster advertentie
Ster advertentie