Entertainment

Quincy Promes heeft tracks liggen met Lil Baby

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Quincy Promes heeft tracks liggen met Lil Baby

Quincy Promes heeft tracks liggen met Lil Baby. Dat maakt de voetballer bekend in de podcast Pass De Aux. In een telefoongesprek met host Wout vertelt Promes dat hij meerdere tunes met de Amerikaanse rapper heeft gemaakt, waarvan er al eentje is uitgelekt.

Track met Lil Baby

Zo'n drie jaar geleden ging er een tune van Lil Baby en Quincy Promes rond op het internet. Veel mensen vragen zich nog steeds af of die track echt door het tweetal is opgenomen, of dat het door anderen in elkaar is gezet. In de podcast legt Wout de vraag aan Promes voor. "Die pokoe met Lil Baby, hè? Is dat echt een track van jullie?" De voetballer is meteen helder: "Is een real pokoe, bro!", waarmee hij duidelijk maakt dat ze de tune samen gemaakt hebben.

Promes legt uit hoe de track tot stand is gekomen. "We gingen samen naar de studio en hadden een goede vibe." Na het maken van de tune kon de voetballer de track maar moeilijk voor zichzelf houden. "Het probleem was: ik was toen nog op leaken. Dus ik ging die tune naar mijn matties sturen, waardoor de track uitgelekt was."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meerdere tunes

Volgens Promes hebben de twee meerdere tracks met elkaar gemaakt en kan hij de Amerikaanse rapper 'gewoon' connecten. "Lil Baby is nog steeds op die sneltoets. Misschien release ik die andere track nog wel officieel." De voetballer is erg trots op de samenwerking met de Emotionally Scarred-rapper. "Het is een grote artiest en ik ben echt fan van hem. Hij houdt ook van Amsterdam, dus shout-out naar hem man."

Quincy Promes

Dat Promes van muziek houdt is inmiddels geen geheim meer. Zo bracht de voetballer onlangs nog de track Worst Day uit om te reageren op alle commotie rondom zijn persoon. Promes ligt momenteel namelijk onder een vergrootglas vanwege verschillende rechtszaken die tegen hem lopen. Zo wordt hij vervolgd voor het neersteken van zijn neef en loopt er een onderzoek naar zijn betrokkenheid bij cocaïnehandel. Momenteel speelt de voetballer bij Spartak Moskou en lijkt hij in Rusland zijn (eventuele) gevangenisstraf te kunnen ontwijken.

Ster advertentie
Ster advertentie