Entertainment

Koning Willem-Alexander roast Rotjoch: "Je arm is te kort"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Koning Willem-Alexander roast Rotjoch: "Je arm is te kort"

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat Rotjoch en Frenna afgelopen week in Atlanta waren en daar hoog bezoek kregen van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Inmiddels heeft Rotjoch een korte recap van de trip gedeeld via zijn Instagram. Unieke beelden, ook omdat de presentator van 101Barz aan het eind van de video gevlamd wordt door de koning. "Je arm is te kort."

Koning Willem-Alexander roast Rotjoch

Rotjoch trapt de video zelf af met een flauwe opmerking tegenover de Telegraaf. Op de vraag hoe hij in Atlanta terecht is gekomen, antwoordt hij lachend: "Met KLM." Daarnaast is te zien dat hij een call heeft met RTL en zijn er beelden in de studio met Frenna. "Alleen maar mooi om hier te zijn", zegt de Pretty Girls-zanger met gepaste trots. Niet veel later lopen koning Willem-Alexander en koningin Máxima de studio binnen. "Groeten van onze kinderen, ze luisteren naar jullie muziek!"

De video eindigt met het moment dat de legendarische selfie, die Rotjoch afgelopen week op zijn Instagram plaatste, wordt gemaakt. Opvallend genoeg kan de koning het niet laten om wat op te merken. "Je arm is te kort", zegt de majesteit als Rotjoch het iconische moment probeert vast te leggen. Check de beelden hieronder of via de Instagram van 101Barz.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Werkbezoek aan Atlanta

Het werkbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima stond in het teken van de gedeelde geschiedenis tussen de Verenigde Staten en Nederland en het op gang brengen van duurzame economische samenwerkingen. Naast een aantal ministers waren ook Rotjoch en Frenna onderdeel van het werkbezoek. Zo ontmoetten ze elkaar in de Patchwerk Recording Studios, dat bekend is vanwege de vele legendarische artiesten die er muziek hebben opgenomen. Onder meer 2Pac, Beyoncé, Outkast, 21 Savage en Madonna hebben daar ooit muziek gemaakt.

Ook het koninklijk echtpaar waagde een poging om muziek te maken in de studio door een beat te mixen onder toeziend oog van onder anderen Frenna, Rotjoch en de Amerikaanse producer Needlz, bekend van zijn werk met 50 Cent, Busta Rhymes, Drake, Cardi B en meer. "Rotjoch en Frenna hebben de koning en koningin geïntroduceerd aan de hiphopstad van het moment", aldus 101Barz op Instagram. "Legendary link-up. King sh*t!"

foto: Instagram: @rotjoch

De iconische selfie van Rotjoch met Máxima, Willem-Alexander en Frenna

Ster advertentie
Ster advertentie