Entertainment

Frenna haalt uit naar tv-programma: "Dan bellen ze me om een foto met Lil Kleine"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Frenna haalt uit naar tv-programma: "Dan bellen ze me om een foto met Lil Kleine"

Frenna heeft via zijn Instagram Story uitgehaald naar het tv-programma RTL Boulevard. In zijn post somde de artiest een aantal succesvolle dingen op waar hij de afgelopen tijd mee bezig is geweest. RTL Boulevard nam contact met hem op, maar enkel om een foto die Lil Kleine in zijn Story had gepost en Frenna vervolgens had gedeeld. De muzikant maakt met de post duidelijk dat hij zich stoort aan het feit dat bepaalde media enkel aandacht aan hem besteden als hij in een negatief daglicht gezet kan worden.

Goede zomer

Frenna heeft een goede zomer achter de rug. Zo deed hij onder meer een campagne met een bekend drankmerk, stal hij de show tijdens All of the Lights, bracht hij tracks uit met internationale artiesten als Headie One en Bramsito en verkocht hij gisteren nog zijn laatste show met SFB binnen tien minuten uit.

Frenna lijkt zich echter te irriteren aan het gebrek aan media-aandacht die zijn successen krijgen en wil met zijn post duidelijk maken hoe een programma als RTL Boulevard volgens hem meer gefocust is op het negatief beïnvloeden van zijn imago.

foto: Instagram: @frenna

'Je zou maar...'

Via zijn Instagram Story benoemt Frenna eerst een aantal mooie successen die hij de afgelopen periode behaald heeft. "Je zou maar een mega-campagne hebben gedraaid met Havana. Een 11-page editorial in de Vogue September Issue hebben. De AFAS eerst zelf en vandaag met SFB uitverkopen. Het solo concert nota bene op Videoland beschikbaar stellen. En een eigen festival organiseren, headlinen en uitverkopen", schrijft hij.

De muzikant lijkt dan ook verbaasd over het onderwerp waarover hij gecontacteerd werd door het tv-programma. "Om vervolgens door RTL Boulevard gebeld te worden om een foto met Jorik." Daarmee doelt hij op een foto met Lil Kleine, die onder vuur ligt door zijn aanhouding eerder dit jaar vanwege huiselijk geweld. De rapper deelde die foto twee dagen geleden in zijn Story. Het zorgt voor onbegrip bij Frenna dat hij daarover wél gebeld wordt, maar niet benaderd wordt om te praten over zijn successen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Binnen tien minuten uitverkocht

Zoals benoemd kondigde Frenna, die al een behoorlijke tijd succesvol bezig is aan zijn solocarrière, onlangs met de rapformatie SFB hun allerlaatste show aan. Dat veel mensen het laatste gezamenlijke optreden van Frenna, Jandro, KM en Priceless niet willen missen is een understatement, aangezien de show binnen tien minuten uitverkocht was.

Voor fans die geen kaartje hebben weten te bemachtigen, is er nog hoop. Middels een Instagrampost laat SFB weten bezig te zijn met nog een extra datum. "Aan het overweldigende aantal registraties te zien hebben wij een heleboel fans teleurgesteld, zelfs zo veel dat de organisatie de mogelijkheden onderzoekt voor een tweede datum."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie