Sport

Kevin vlamt Rotjoch vanwege interview over Feyenoord-Ajax: "Laat gaan joh"

foto: FunX / Voetbalprimeurfoto: FunX / VoetbalPrimeur
  1. Newschevron right
  2. Kevin vlamt Rotjoch vanwege interview over Feyenoord-Ajax: "Laat gaan joh"

Kevin heeft een kleine sneer uitgedeeld aan Rotjoch na de historische nederlaag van Ajax tegen Feyenoord. De presentator van 101Barz sprak in aanloop naar het duel zijn hoop uit op een goede wedstrijd voor de Amsterdammers. De krachtmeting eindigde uiteindelijk in een 6-0 overwinning voor Feyenoord, de grootste winst ooit, en dat zorgde ervoor dat Kevin het niet kon laten om Rotjoch in de zeik te nemen.

Rotjoch heeft goede hoop

In aanloop naar de wedstrijd vertelde Rotjoch in gesprek met VoetbalPrimeur dat het een zwaar seizoen is voor Ajax-fans. "Weet je, we hebben dit seizoen alles al verspeeld. Daar moet je ook gewoon eerlijk over zijn." Als supporter heeft hij zijn vizier al gericht op volgend seizoen. Toch had hij goede hoop dat Ajax tegen Feyenoord goed voor de dag zou komen. "Het is een wedstrijd op zich, waarbij alles kan gebeuren. Ze kunnen opeens 'Super Saiyan-powers' krijgen. Vooral tegen Feyenoord hoop ik dat ze ballen tonen", aldus Rotjoch vlak voor de historische Klassieker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feyenoord wint 6-0 van Ajax

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat de wedstrijd uiteindelijk is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Feyenoord. Dankzij doelpunten van Yankuba Minteh, Igor Paixão, Dávid Hancko en Quinten Timber zette Feyenoord een memorabele eindstand op het scorebord. De Amsterdammers schoten in negentig minuten tijd slechts één keer op doel en vertrokken na afloop vernederd terug naar de hoofdstad, waar ze boos opgewacht werden door hun eigen supporters.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Laat gaan joh'

De historische nederlaag van Ajax leidde tot veel euforie bij Feyenoord-supporters, onder wie Kevin. Zo deelde de rapper een kleine sneer uit aan Rotjoch door zijn hoopvolle interview met VoetbalPrimeur op Threads te delen. "Laat nou gaan, joh", schreef hij bij de beelden. De actie van Kevin zorgde voor veel grappige reacties op internet. Zo beet Ajax-supporter Kalibwoy van zich af door de Rotterdamse rapper 'uit te schelden', terwijl mensen als Katnuf en producer Zerodix reageerden met lachende emoji's.

foto: Threads: @slowflowanimal

Ster advertentie
Ster advertentie