Entertainment

Monica Geuze opnieuw geopereerd na borstverkleining: ''Door de grond van de pijn''

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze opnieuw geopereerd na borstverkleining: ''Door de grond van de pijn''

Monica Geuze is de afgelopen dagen twee keer aan haar borsten geopereerd. De 28-jarige presentatrice en influencer ging afgelopen donderdag onder het mes om haar borstimplantaten te laten vervangen door kleinere exemplaren. De dag na de operatie moest ze opnieuw behandeld worden vanwege de hevige pijn.

Hevige pijn

Monica laat via Instagram Stories weten dat de operatie behoorlijk tegenviel ten opzichte van eerdere operaties. Donderdag werd ze voor het eerst geopereerd, maar door de pijn die ze voelde, moest ze een dag later weer onder het mes. "Ik ging door de grond van de pijn'", schrijft ze. Met de narcose had de influencer geen moeite. "Misschien very inappropriate, maar ik vind narcose echt een van de heerlijkste dingen die er is."

Quote

Ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen.

Monica Geuze

Onzekerheid

Monica liet vorig jaar november al weten dat ze graag een borstverkleining wilde. Eerder onderging ze twee borstvergrotingen, maar ze vond haar borsten niet meer bij zichzelf passen. "Ik vind het gewoon te groot en niet bij mezelf passen", vertelde ze destijds in haar Podcast Geuze en Gorgels. "Ik heb af en toe een jurkje aan en het is gewoon altijd ordinair, omdat er dikke kanonnen tussen zitten."

Ook vertelde ze dat de borstvergrotingen, die in totaal 18.000 euro hebben gekost, voortkwamen uit onzekerheid. "Lang verhaal kort: altijd onzeker geweest over mijn borsten, ze daarna twee keer laten vergroten en uiteindelijk toch niet tevreden en weer kleiner willen. Kortom: doe het gewoon allemaal niet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie