Entertainment

Disneyland-bezoekers boos omdat Kardashians speciale behandeling kregen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Disneyland-bezoekers boos omdat Kardashians speciale behandeling kregen

Kim en Khloé Kardashian namen eerder deze week hun kinderen mee naar Disneyland voor de verjaardag van Khloés dochtertje True. Hun aanwezigheid in het attractiepark leidde echter tot grote ergernis bij sommige bezoekers, aangezien de Kardashians net even wat beter werden behandeld dan andere bezoekers.

VIP

Volgens TMZ telden Kim en Khloé minstens 3000 dollar neer voor VIP-toegang tot bepaalde attracties, waardoor ze meteen de wachtrij mochten skippen. Het Disneyland-personeel ging nog een stapje verder en liet verder niemand toe in attracties waar de Kardashians op dat moment in zaten, wat overduidelijk niet goed viel bij bezoekers die daardoor nog langer in de rij moesten wachten. Bronnen melden aan de entertainmentwebsite dat het personeel de Kardashians uit eigen beweging voortrok en niet op verzoek van de zussen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Disneyland-foto's

Eerder deze week gaf Khloé toe dat haar dochter nooit eerder in Disneyland was geweest, ondanks dat Kim in december foto's van haar dochtertje Chicago en True in het attractiepark op Instagram postte. Die foto's bleken bewerkt te zijn. Mogelijk was Kylie Jenners dochter Stormi mee naar Disneyland, maar werd haar gezicht uit de foto's geknipt om haar te beschermen tegen nare reacties. De foto's werden namelijk kort na het drama rond Astroworld Festival gedeeld. Dat evenement werd georganiseerd door Stormi's vader Travis Scott.

Ster advertentie
Ster advertentie