Entertainment

Drake deelt beelden van zijn arrestatie in Zweden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake deelt beelden van zijn arrestatie in Zweden

Drake lijkt officieel te bevestigen dat hij in 2022 is aangehouden in Zweden. In een recap van 2022 op Instagram deelt de artiest beelden van de vermeende arrestatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gebrek aan respect

Op de beelden is te zien hoe Drake door de politie wordt begeleid naar een politieauto. "Het geld is nuttig / de teksten zijn waarheidsgetrouw / de verdachten zijn zoals gewoonlijk / de tegenstanders zijn gestoord / de finish is mooi / en het gebrek aan respect is wederzijds / zie jullie in 23", schrijft hij daarbij.

Geruchten

Afgelopen juli kwamen er geruchten naar buiten dat Drake gearresteerd zou zijn in een Zweedse club vanwege het bezit van marihuana. Hoewel zijn management dit ontkende, ging de hashtag #FreeDrake meteen viral. Drake postte later wat foto's waarin hij toen ook al leek te bevestigen dat er iets was voorgevallen in Zweden.

Her Loss

In zijn 2022-recap plaatste Drake ook een foto van hem met 21 Savage. De twee brachten in 2022 samen het album Her Loss uit. Op een van de tracks van dat album heeft Drake het ook al over zijn arrestatie in Zweden. "Swedish cell, smellin' like some Carby Musk", rapt hij namelijk op Middle of the Ocean.

Ster advertentie
Ster advertentie