Entertainment

Drake ontkent virale TikTok van vrouw die intieme relatie claimt

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake ontkent virale TikTok van vrouw die intieme relatie claimt

Drake heeft gereageerd op een virale TikTok van een vrouw die claimt onveilige seks met de superster te hebben gehad. "Nooit ontmoet, nooit gesproken, nooit gevlogen", schrijft Drake in een Instagram Story.

Virale TikTok

In een lange TikTok omschrijft de vrouw in detail hoe de twee elkaar ontmoet zouden hebben. Volgens de vrouw zou het zijn begonnen met een Instagram Story van haar waarin ze Drake had getagd. Drake reageerde op de Story en zou vervolgens een vlucht voor haar hebben geregeld.

De vrouw zegt dat ze bij binnenkomst in zijn huis een geheimhoudingsverklaring moest ondertekenen. "Daarom kan ik niet te veel zeggen, maar ik heb de regels van de geheimhoudingsverklaring gelezen, dus ik weet wat ik wel en niet kan zeggen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drake ontkent

Vervolgens vertelt de vrouw in de TikTok dat Drake over haar buik wreef en vroeg of ze kinderen wilde. Ook claimt ze dat Drake onveilige seks met haar had. De video ging viraal, waardoor Drake zich waarschijnlijk genoodzaakt voelde te reageren.

"Nooit ontmoet, nooit gesproken, nooit gevlogen", schrijft de artiest. "Ik hoop dat we meer gaan doen met het enige leven dat we hebben gekregen, want het is treurig hier." De vrouw heeft nog niet op de ontkenning gereageerd, maar de originele TikTok-video is wel verwijderd.

Ster advertentie
Ster advertentie