Entertainment

Cristiano Ronaldo krijgt Rolls-Royce voor kerst van zijn vrouw Georgina

foto: Instagram @georginagio
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo krijgt Rolls-Royce voor kerst van zijn vrouw Georgina

Cristiano Ronaldo heeft de wereldbeker afgelopen WK niet mee naar huis kunnen nemen, maar het lijkt erop dat zijn vrouw Georgina Rodríguez die pijn een beetje heeft kunnen verzachten. Op Instagram laat ze zien hoe ze hem afgelopen weekend verraste met een enorm kerstcadeau. Voor hun huis stond een gloednieuwe Rolls-Royce Dawn met een rode strik eromheen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitbundige kerst

De zilverkleurige auto zal naar schatting minimaal 300.000 euro gekost hebben. "Bedankt mijn liefde", aldus Cristiano in zijn Instagramstory. Kerst werd bij de familie Ronaldo sowieso uitbundig gevierd. In de video die Georgina deelt is te zien hoe hun kinderen verschillende cadeaus uitpakken, zoals fietsen en een racestoel inclusief racestuur en gaspedalen. Georgina werd op haar beurt verrast met wat lijkt op de complete kerstcollectie van Louis Vuitton.

foto: Instagram @cristiano

Cristiano en Georgina

Cristiano en Georgina leerden elkaar kennen in de Gucci-winkel waar Georgina werkte en zijn sinds 2017 samen. Inmiddels hebben ze een gezin met vijf kinderen: zoon Cristiano Jr. (12), van wie niet bekend is wie de moeder is, tweeling Eva en Mateo (5), die werden geboren via een draagmoeder, dochtertje Alana (5) en babydochter Bella Esmaralda. In oktober 2021 liet het koppel weten een tweeling te verwachten. Afgelopen april maakten zij bekend dat hun pasgeboren zoontje was overleden en alleen Bella het had gehaald.

Ster advertentie
Ster advertentie