Entertainment

Drake geeft voor het eerst een rondleiding door zijn gigantische mansion

foto: Architectural Digest
  1. Newschevron right
  2. Drake geeft voor het eerst een rondleiding door zijn gigantische mansion

Drake is een van de meest succesvolle rappers ter wereld en dat is terug te zien in zijn huis. Voor het eerst opent de rapper de deuren van zijn gigantische mansion en de foto's liegen er niet om: één en al luxe!

Exclusief aan het Amerikaanse tijdschrift Architectural Digest geeft de Canadees een kijkje in zijn prachtige paleis. Drake is opnieuw woonachtig in zijn geboorteplaats Toronto en heeft daar villa van 4645m2 laten bouwen. "Omdat het in mijn geboorteplaats werd gebouwd wilde ik ervoor zorgen dat de fundering sterk genoeg is om het huis 100 jaar zo te blijven laten staan. Ik wilde iets dat qua schaal en gevoel echt monumentaal aanvoelt." Drake ziet het huis als onderdeel van zijn nalatenschap en daarom "moest het tijdloos en sterk zijn."

High luxury

Voor Drake was het belangrijk dat het interieur van het huis overweldigend was op het gebied van high luxury' Daarom nam hij zes jaar lang de tijd om samen met ontwerper Ferris Rafauli te werken aan een designplan. "Het luxueuze gevoel wordt overgebracht door de grootte van de kamers, materialen en de details op de vloer en aan het plafond. Ik wil dat iedereen het jarenlange werk kan terugzien vanuit elk perspectief."

Drake's favoriete plek

Door de luxe en grootsheid val je in de ene na de andere verbazing in het huis, maar toch heeft Drake wel degelijk een favoriet plekje. De 33-jarige zit het liefst in zijn slaapkamer van 300m2, met nog eens 100m2 aan overdekte terrassen. "Deze slaapkamer is waar ik tot rust kom aan het einde van de nacht en vervolgens mijn ogen weer open om de dag te plukken. Het bed laat je zweven, de douche laat je ontsnappen en je gedachte op orde krijgen en de kast maakt dat je met jezelf wil praten terwijl je jezelf aankleedt."

Benieuwd naar meer beelden van Drake's huis? Bekijk hieronder dan naar meer mooie foto's of klik hier voor de hele reportage.

Ster advertentie
Ster advertentie