Entertainment

Rick Ross reageert op Nederlandse horloge expert, die zijn collectie nep noemt

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross reageert op Nederlandse horloge expert, die zijn collectie nep noemt

Rick Ross heeft via Instagram gereageerd op beschuldigingen van de Nederlandse horloge expert Nico Leonard. Volgens de expert, die op YouTube ruim 1,5 miljoen abonnees heeft, draagt de rapper namelijk neppe horloges. Dit kon Rick Ross niet helemaal waarderen, waarna hij de expert belachelijk maakte in zijn Instagram Story.

Rick Ross reageert op Nico Leonard

Rick Ross begint de video in zijn Instagram Story met "dit is voor het kleine dikke mannetje in het kleine kantoor, waar hij spreekt over horloges." De rapper noemt Nico Leonard vervolgens een paar keer 'biggetje' en laat weten dat hij zich niet moet bemoeien met 'grote mensenzaken'. Ook laat hij zijn dure auto's zien in de opeenvolgende Stories en maakt hij de horloge expert nog een paar keer belachelijk. Toch laat hij zijn horloges niet in de video zien en weerlegt hij de argumenten van de expert ook niet.

Nico Leonard heeft gereageerd op de video en zegt bij zijn punt te blijven. "Waarom pronk je met neppe horloges? Er is maar één horloge in de hele wereld hiervan", zegt de horloge expert, waarna hij een foto van het horloge met zijn eigen naam in beeld weergeeft. "Kun je me uitleggen, Rick Ross, hoe er een foto met mijn naam Nico Leonard en het horloge hier te zien is? Dit horloge is de real deal."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Rick Ross houdt van neppe horloges"

In de video genaamd "Horloge expert exposet Rick Ross namaakhorloge" reageert Nico Leonard op de "neppe collectie" van de rapper. "Het is mij opgevallen dat Rick Ross van neppe horloges houdt en ik heb hiervoor bewijs". Vervolgens haalt de expert een video van Rick Ross aan, waarin de rapper zijn collectie weergeeft. Leonard reageert op alle horloges in de video en noemt velen "troep". Ook gaat hij dieper in op één specifiek horloge, waar volgens de expert maar twee van zijn. "Ik ken beide eigenaren en daar is Rick Ross er niet een van."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie